esmaspäev, 20. august 2007

Veider isikuomaduste test "Ego"

Täitsin ühe sellise kahtlase ja "humoorika" isikuomaduste testi "Ego", mis viimasel ajal moodsad on. Harjutused olid enamasti kirjalikud. Vastus tulemustega tuli mulle e-maili peale:

Oled meeskonnamängija, ent Sinu kollektivismis peitub paradoksaalselt ka mingi väga kaunis üksilduse-element. Sa ei põlga ära suurekoosseisulise grupi juhtimist - olgu siis improviseeritud giidina turismireisil või töökohal jõulupidu korraldades (nt toitu ja meelelahutust tellides ning üldist meeleolu oma sõbralike naljadega tõstes.) - ent suudad sama hästi, või isegi vabamalt, suhelda üks-ühele suhtlussessioonides, diaadides, mis teeb Su osavaks võimalikus karjääris poliitikuna (mida toetab ka Su suhteline pealiskaudsus ja kannatamatus süveneda.) Oled üliosav tunnetama igaühe individuaalset "beef'i" ja sellele vastavalt kohanema. Kui Sa saaksid olla ükskõik mis ehitis, siis oleksid Pirita klooster. Oled tegelikult üsna keskpärane, kui aus olla. Sul on uus mobiiltelefon [Sony Ericsson, termomeetriga - A. K.], mis on kuidagi märkamatult hakanud end Su elu sisse sööma,

vahel võtad ta koguni niisama välja ja teeskled, et räägid.

See on muutunud Su sõbraks. Ta on värviline ja paljude funktsioonidega. Ta on nagu koer juba! Koer, mis on elutu masin! Selles mobiiltelefonis pole tilkagi verd ja ta on aneemiline. Oled 67 % liberaalne, sobid teenindussektorisse, oleksid seal suurepärane.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht