esmaspäev, 16. juuli 2007

Jaagup Kreem

Jaagup Kreem, eesti popmuusik, juhib televisioonis saadet "Humoorikad koduvideod". Vaatan seda tihti, sageli isegi kogu perega. Jooksen kohe aiast tuppa - ema hüüab: "Algab saade "Humoorikad koduvideod"!"

Selle saate formaat on tulnud Ameerikast. Seal näidatakse kaameraga tehtud videosid, kus midagi naljakat juhtub, näiteks keegi kukub, iseäranis väike laps. Publik naerab, olles muuseas ka sellega rahul, et väike laps raskelt viga ei saanud. Nii suureneb ühiskondlik solidaarsus.

Jaagup Kreem juhatab sisse need koduvideod, olles päevakajaline, naeratades. Ta on tõesti päikeseline! (Mulje, mida süvendab tema imeilus soeng). Ta kannab kogu aeg ilma varrukateta särki - küllap selleks, et demonstreerida oma käsivarsi katvaid baroksevõitu tätoveeringuid. Need on sageli sünge alatooniga (seal oli näiteks üks must hobune, ja selle seljas - Surm), mis on veidi diskrepantne koguperesaate kontseptsiooniga; lisaks on need veidi kitšilikud.

Seoses kaameraga mobiiltelefonide võidukäiguga võib oodata selliseid saateid veelgi. See on märk demokratiseerumisest. Teen isegi tihti maastikufotosid. Käisin ju nüüd Baltimaades niisama hääletamas, ja tegin fotosid.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht